8. 7. PONEDELJEK


9. 7. TOREK


10. 7. SREDA


11. 7. ČETRTEK


12. 7. PETEK


13. 7. SOBOTA


Prikaži ta mesec
Prikaži šolsko leto

Prikazane so  aktualne vsebine, vse ostale si lahko ogledate v seznamu.

PUBLIKACIJA 2023_24 [preberi]

KOLEDAR TEKMOVANJ 2023_24 [preberi]

ŠOLSKI KOLEDAR 2023_24 [preberi]

USPEŠNI SMO 2021_22 [preberi]

Novice z Duplice 2022/23 [preberi]

ŠMARČAN [preberi]

Informator ŠŠD Prvak 2022/23 [preberi]

UČENCI S SAMIMI 5 [preberi]

Prometno varnostni načrt 2021/22 [preberi]

PRAVILA ŠOLSKEGA REDA [preberi]

Novice z Dupice 2019 [preberi]

Novice z Duplice 2018 [preberi]

Novice z Duplice 2016/17 [preberi]

Zbornik ob 30. letnici šole [preberi]

Novice z Duplice - december 2016 [preberi]

Novice z Duplice 2015/16 [preberi]

Novice z Duplice [preberi]

DUPLIČAN [preberi]Skupaj na izlet - DRUGIČ

Obljuba dela dolg. Na zaključni prireditvi lanskoletne akcije na gradu Zaprice sem vam obljubil, da vas bomo tudi v letošnjem letu povabili, da gremo Skupaj na izlet. Lansko leto ste se v zelo velikem številu odzvali na naša povabila in veliko vas je bilo, ki ste prehodili vse izlete. In ker skritih jam, pravljičnih živali, divjih mož, vil, rokovnjačev, zmajev in lepih koncev, ki jih je vredno obiskati, še ni zmanjkalo, vas bomo tudi letos (po)vabili na izlete.

Tudi tokrat nas čaka 10 poti, obogatenih s pravljicami, skoki v zgodovino, z navadami ljudi, z naravnimi posebnostmi in vsemi čudno nenavadnimi bitji, ki so tod nekoč prebivali.

Našo idejo je tudi tokrat z veseljem podprla avtorica družinskega izletniškega vodnika Kamniške pravljične poti Irena Cerar. Bilo ji je v veselje in čast, da vam ponudi drugo polovico izletov, ki jih je zbrala v tem prečudovitem vodniku. Pri tem nas je podprla tudi založba Sidarta.

Z velikim veseljem pa lahko zapišem, da je vodnik Kamniške pravljične poti ponovno izšel, morda smo imeli pri tem prste vmes tudi pohodniki naše akcije.

Kot v lanskem letu, vas bomo tudi tokrat ob koncih tedna vabili, da si vzamete nekaj ur vašega časa in se podate Skupaj na izlet. Skupaj s starši, skupaj z otroki, skupaj s sošolci, prijatelji. Pred vsakim koncem tedna bomo ob četrtkih predlog za izlet objavili na šolski spletni strani. Da boste vedeli, kam se odpraviti, vas bodo čakali opisi izleta iz Irenine knjige, kjer je pri vsakem izletu zapisala: opis poti, slike, zanimivosti ob poti, nekaj o zgodovini, dodala je kakšno zgodbo ali anekdoto in izlet popestrila s pravljico.

Kako sodelovati? Če se boste kot družina odločili, da odidemo Skupaj na izlet, vas tudi letos po desetih izletih čakajo privlačne nagrade. Vsaka družina, ki nam bo poslala vsaj pet fotografij, na katerih boste člani družine slikani na cilju izleta, bo ob koncu akcije sodelovala v žrebanju. Med sodelujočimi družinami bomo izžrebali prejemnike 5 knjig, ki vas bodo povabile na nova doživetja.

Fotografije boste pošiljali na primoz.kocar@os-marijevere.si. V sporočilu ne pozabite zapisati, kdo pošilja fotografijo, kateri od vaših otrok sodelujejo na izletih in s katerega izleta je fotografija. Npr.: družina Novak, Jure 1. a in Maša 6. c, izlet na Menino planino.

Med otroke, ki jim bo uspelo prehoditi vsaj osem od desetih izletov, pa bomo razdelili planinske dnevnike Ciciplaninec in Mladi planinec, ki so jih za navdušene pohodnike in planinčke pripravili pri založbi Planinske zveze Slovenije, ki nam prav tako stoji ob strani. Vsak otrok bo dobil dnevnik, primeren njegovi starosti. Upam, da se lanski dnevniki pridno polnijo z žigi.

Z akcijo bomo začeli v mesecu marcu in jo zaključili v mesecu maju. Vabljeni torej, da se nam pridružite in da odidemo Skupaj na izlet. Skupaj bomo odkrili nove skrite kotičke naše občine in se mnogo naučili. Predvsem pa se bomo gibali, nadihali se bomo svežega zraka in skupaj preživljali dragoceni čas. Namen je, da se imamo lepo in spomine na izlete še dolgo nosimo s seboj.

Če imate kakšna vprašanja, pa pišite na tadej.trobevsek@os-marijevere.si.

Pridite, gremo. Skupaj na izlet. Drugič.


Prenesite si NAVODILA IN TABELA.Akcijo sem za vas pripravil Tadej Trobevšek, pomaga pa mi Primož Kočar. Oba sva učitelja športa na Osnovni šoli Marije Vere. Za grafično podobo je poskrbela Manca Griljc, učiteljica likovne umetnosti, tehnično podporo pa nudi naš računalniški mojster Andrej Kočar.

Skupaj na izlet - PRVIČ
1. Iz Podgorja na Zaprice
2. Tunjice
3. Samotni mlin
4. Mali in Stari grad
5. Kamniška Bela in slap Orglice
6. Konec in Lepi kamen
7. Predaselj
8. Sv. Primož nad Kamnikom
9. Korošaški slapovi
10. Sveti Miklavž na Gori


Skupaj na izlet - DRUGIČ
1. Nevlje
2. Tabor in jama Škadavnica
3. Komendska Dobrava
4. Motnik (in Jasovnik)
5. Rokovnjaške luknje
6. Ravne senožeti in Kamniški vrh
7. Menina
8. Velika planina
9. Krvavec
10. Medvedova jama

 
Prikazana so aktualna obvestila. Ostala so na seznamu.

PREDLOGI STARŠEV ZA IZBOLJŠAVE [preberi]

UČENCI S SAMIMI ODLIČNIMI OCENAMI 22/23 [preberi] 
 
Prikazana so aktualna obvestila. 
 
Objave iz področja IT na seznamu.

RAČUNALNIŠKA UČILNICA Več...

E PRAVILA Več...

KAKO DO ORODIJ MICROSOFT 365 Več...

Moje e-storitve Več...

VARNO GESLO Več...

ODDAJA NALOGE V SU Z MOBILNIM TELEFONOM Več...

IZ JPG V PDF Več...

Interaktivni delovni listi? (Liveworksheets) Več...

KAKO NAMESTIM Acrobat Reader Več...

KAKO POŠLJEM SPOROČILO S PRIPONKO Več...

ODDAJA NALOGE Z MOBILNIM TELEFONOM Več...

Kako oddam nalogo Več...

MOODLE MOBILE Več...

SPLETNE UČILNICE Več...

AAI PRIJAVA Več...

KOLESAR Več...

Top nasveti o varni rabi interneta Več...

I UČBENIKI Več... 
 
Svetovalna služba OŠ Marije Vere
Več si oglejte na povezavi.
 
 

Varstvo osebnih podatkov [preberi]

Katalog informacij javnega značaja [preberi]


 
IZJAVA O ZASEBNOSTI: podatki in slike na spletni strani so izključna last šole, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela na osnovni šoli. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ni pa jih dovoljeno obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih.